SECTIONAALPOORTEN

Sectionaalpoorten bieden als voordeel dat er zowel binnenin als buiten aan de garage geen plaatsverlies is. De doorrijruimte blijft volledig vrij.

Deze poorten zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en stijlen. Dus kunt u met de keuze van de juiste poort het uitzicht van uw gevel bepalen. Daarenboven zijn sectionaalpoorten voorzien van een isolatie van minimum 4 cm en dat zorgt voor een besparing op uw energiefactuur.

Waarom sectionaalpoorten?

Kleurmogelijkheden

Bij sectionaalpoorten zijn verschillende uitvoeringen en afwerkingen mogelijk. Naast de traditioneel glanzende poederlakken, zijn ook matte kleuren verkrijgbaar.

Tegenwoordig is de nieuwste trend in lakwerk, structuurlak. Deze matte, korrelige afwerking is zeer krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. Eerst worden de poorten afgewerkt in een basislak om ze daarna te voorzien van het juiste kleur. Deze stappen zijn volledig in eigen beheer van Timmerman dus zullen kleurverschillen bij pvc en aluminium schrijnwerk te allen tijde tot een minimum herleid worden.

Paneeltypes

Een sectionaalpoort is opgebouwd uit 4 of 5 gelijke panelen in de hoogte, afhankelijk van de hoogte van de poortopening.
Deze panelen kunnen onderling nog eens verdeeld zijn in 2 of 4 delen:

  • S-profilering
  • M-profilering
  • L-profilering
  • Cassette poort

Oppervlaktestructuren

U kunt kiezen tussen 4 oppervlakken waarvan u de kleur kunt aanpassen naar gelang het uiterlijk van uw huis.

 

Contacteer ons voor meer informatie over alle mogelijkheden.