NOVIROLL

De Noviroll is een uniek systeem van inbouwrolluik ontworpen door Timmerman. Door de speciale opbouw is dit een winddicht systeem die bovendien EPB-aanvaard is. Dit houdt in dat de EPB-verslaggever het rolluiken kan opnemen in de E-peil meting zonder dat dit een negatieve invloed heeft op de totale berekeningen van het energiepeil.

Het Noviroll rolluiksysteem is toepasbaar op elk type raam en kan aan de binnenzijde afgewerkt worden zoals een klassieke inbouwrolluik. Deze rolluik kan gecombineerd worden met ventilatieroosters en is zowel manueel als elektrisch bedienbaar.

Het systeem is verkrijgbaar in drie kasthoogtes naar gelang de grootte van het raam en is te combineren met retroprofielen of vliegramen. Afhankelijk van het gewenste kleur kunnen zowel pvc als aluminium lamellen voorzien worden.

Om rolluiken veiliger en gebruiksvriendelijker te maken, is het aan te raden uw rolluiken te automatiseren. Ook verlengen motoren de levensduur van het rolluik. Bovendien kunnen ramen met elektrische rolluiken volledig uitgepleisterd worden. Er moet dan geen rekening gehouden worden met de binnenafwerking aan het raam. Dit is nog een bijkomend voordeel om de ramen volledig lucht- en winddicht te maken.

Naast manuele bediening met een schakelaar is er ook een radiogestuurde versie mogelijk. U kunt uw rolluiken samen of elk afzonderlijk aansturen op elk tijdstip u dat wenst, manueel of met een tijdsklok.

Waarom rolluiken?

Contacteer ons voor meer informatie over alle mogelijkheden.