INBOUW

Traditionele of inbouwrolluiken worden geïntegreerd in een nieuwbouwwoning of bij een zeer ingrijpende renovatie. Boven het raam wordt aan de binnenzijde een opening gelaten zodat het rolluik perfect kan weggewerkt worden (enkel de onderste lat is zichtbaar van buitenaf).
Aan de binnenzijde wordt het rolluik dan afgewerkt met een rolluikkast.

Inbouwrolluiken kunnen zowel manueel als elektrisch (al dan niet met radiosturing) bediend worden.
Inbouwrolluiken zijn in pvc en aluminium verkrijgbaar. De rolluiken in het aluminium bieden het voordeel dat ze breder kunnen gemaakt worden in één deel. Bovendien zijn alle aluminium rolluiken in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Waarom kiezen voor rolluiken?

Kleurmogelijkheden

De pvc rolluiken zijn verkrijgbaar in het wit of in het gebroken wit (RAL9001). Bij aluminium is de onderste lat van de rolluiken te verkrijgen in hetzelfde kleur als die van de ramen. Wanneer de rolluiken opgetrokken zijn, ziet u het rolluik niet zitten. Hier is sprake van een volledige integratie van de rolluiken.
De aluminium rolluiken zijn naast het wit en het gebroken wit ook verkrijgbaar in diverse beige-en grijstinten.

 

Productmogelijkheden

Hildi Plus

Onze standaard uitvoering is de Hildi Plus. Deze stevige pvc lamel heeft een lameldikte van 14 mm die een zeer stabiele rolluik garandeert. De onderste lamellen zijn steeds voorzien van lichtgaatjes zodat u zelfs bij gesloten rolluiken lichtstralen binnenkrijgt.

Alu 55

Dit zijn aluminium lamellen die gevuld zijn met PU-schuim. Zij bieden het voordeel dat het rolluikblad een maximum afmeting kan hebben van maar liefst 12 m² of een breedte van 5 meter.

Contacteer ons voor meer informatie over alle mogelijkheden.