Vakwerk laat je beter over aan vakmensen. Als het gaat over ramen en deuren plaatsen, klopt dat des te meer. Je wilt immers een leven lang genieten van je buitenschrijnwerk. Timmerman is daarom je ideale partner om je ramen en deuren te laten plaatsen. Vlotte service, professionaliteit en toewijding, dat zijn de waarden die wij uitdragen.

 

Ervaring is de sleutel

 

Al 73 jaar lang werkt Timmerman met veel toewijding en precisie. In die tijd is ons bedrijf steeds mooi blijven groeien en zijn we ook een steeds betere partner geworden voor uw buitenschrijnwerk. We begrijpen ook als geen ander dat vernieuwing cruciaal is om koploper te blijven. We waren 55 jaar geleden dan ook het eerste Belgisch bedrijf dat begon met de verkoop van PVC-rolluiken. Onze ervaring, die is goud waard.

 

Ultramoderne showroom

Om klanten een duidelijk beeld te geven van wat we hen aanbieden en wat voor hen de beste oplossing is, hebben we uiteraard een goede ondersteuning nodig. Die hebben we in de vorm van onze showroom, de state of the art Timmerman Space. Hier tonen we je de uitgebreide mogelijkheden van PVC en aluminium en kies je uit de eindeloze afwerkingsvormen. In de Timmerman Space raak je helemaal overtuigd van de Timmermankwaliteit!

 

Timmerman ramen en deuren
Timmerman Space

Kwaliteitsvolle producten

Bij Timmerman kan je ervan op aan dat we enkel met de beste producten werken. We werken namelijk samen met topmerken zoals Hörmann, AGC en Veka. Daarnaast hebben we dankzij onze ervaring ook ons eigen gamma aan topproducten op de markt ontwikkeld. Zo zijn er onze Noviroll rolluiken, onze high-end garagepoorten en onze eigen kwalitatieve carports. En dat allemaal lokaal en met de uiterste precisie gemaakt in ons eigen atelier in Maldegem.

 

Een service zonder weerga

Een vierde goede reden om voor Timmerman te kiezen is de uitstekende service die we onze klanten bieden. In de Timmerman Space doe je inspiratie op en geven we samen vorm aan jouw ideeën. Vervolgens tekenen we alles nauwkeurig uit en wordt er minutieus opgemeten. Daarna is het de beurt aan de vakmensen in ons atelier die met de grootste precisie te werk gaan. Als laatste is er dan de installatie met ook de opvolging en nazorg.

 

Timmerman ramen en deuren plaatsing
Timmerman plaatsing

 

Benieuwd hoe Timmerman jou kan helpen? Maak dan snel een afspraak om onze Timmerman Space te bezoeken!

Advies nodig? Ons team staat voor u klaar!

Onze medewerkers staan dag in dag uit ten dienste van onze klanten en de klanten van onze klanten. Hebt u vragen over ramen, deuren, rolluiken of poorten? Neem gerust contact op.

Groepsfoto personeel Timmerman specialisten in ramen en deuren