Grote ramen zijn een goed idee. Je laat er veel licht mee binnen en je hebt een uitgebreid zicht op de buitenwereld. Wanneer die ramen op een verdieping zitten en lager kom dan 90 cm, moet je ze echter ook beveiligen. Tegelijkertijd wil je uiteraard ook dat die beveiligingen er mooi uitzien. Speciaal daarvoor installeert Timmerman nu glasbalustrades, de perfecte combinatie tussen veiligheid en esthetiek. In deze blog leggen we met plezier uit hoe het werkt.

 

Veiligheid boven alles

 

Eerst en vooral zijn de glasbalustrades voorzien van een aluminium doorvalbeveiliging, die je laat afwerken in de gewenste RAL-kleur. Doordat de doorvalbeveiliging in aluminium is gemaakt, is ze ook sterker. Daarnaast is elke balustrade voorzien van veiligheidsglas van 13 mm dik met geslepen randen. Dat bestaat uit twee glaslagen van 6 mm dik met twee lagen blanke folie van 0,4 mm ertussen. Die folie zorgt niet voor verkleuring aan de randen en vermijdt dat de glasbladen loskomen. Daardoor biedt het glas zelf ook een goede doorvalbeveiliging en is het zelfs inbraakwerend.

 

Timmerman glasbalustrades
Veilig én esthetisch

 

Afwerking naar eigen smaak

 

Wat de afwerking van de glasbalustrades betreft, zijn er drie standaard hoogtematen: 900 mm, 1000 mm of 1100 mm. De breedte is volledig op maat bespreekbaar met een maximale breedte van 1400 mm. Daarnaast combineer je de balustrades naar hartenlust met screens, rolluiken en vliegramen. Voor de montage is buitenschrijnwerk van Timmerman uiteraard het handigst. Ben je op zoek naar een esthetische oplossing om je grote ramen te beveiligen? De glasbalustrades van Timmerman zijn de ideale oplossing! Maak snel een afspraak om onze Timmerman Space te bezoeken en we bekijken samen hoe we voor jou de perfecte oplossing op maat kunnen bieden.

 

Timmerman glasbalustrades beveiliging

 

Overtuigd? Maak dan snel een afspraak om onze Timmerman Space te bezoeken.

Advies nodig? Ons team staat voor u klaar!

Onze medewerkers staan dag in dag uit ten dienste van onze klanten en de klanten van onze klanten. Hebt u vragen over ramen, deuren, rolluiken of poorten? Neem gerust contact op.

Groepsfoto personeel Timmerman specialisten in ramen en deuren