Uw huis, uw persoonlijkheid

Vaak is het zo dat uw huis een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid. Het internet afschuimen om de nieuwste trends voor uw huis en thuis te detecteren: iedereen is er wel een beetje schuldig aan. Toch blijven we meestal trouw aan onze persoonlijke stijl.

Van ontwerp tot inrichting

Van het moment er sprake is van een nieuwe woonst, beginnen we al volop te broeden op nieuwe ideeën voor ons huis, appartement, loft … Vanaf het ontwerp voor onze thuis groot, klein, nieuw of oud, daar is, begint de persoonlijke inbreng. We proberen op elke manier onze persoonlijkheid weer te geven in onze nieuwe thuis.

van ontwerp tot inrichting
Van ontwerp tot inrichting

Kleur! Kleur! Kleur!

Een belangrijk onderdeel is zonder twijfel de kleur die u kiest. Een vrolijke gele kleur tegenover een donkere bruine kleur is een zee van verschil. De kleur is dus een bepalend element in de volledige stijl van uw woning.

kleuren en stijlen
Kleuren en stijlen

Wie het schoentje past: interieurstijlen

Het A tot Z van uw persoonlijkheid in uw woning, daar komt het min of meer op neer. De specifieke stijlen dragen elk elementen van onze voorkeuren mee, en daar houden we van. We onderscheiden flink wat stijlen, zo is er voor elk wat wils. We zetten er even een paar op een rijtje.

Realisatie industrieel design aluminium
Realisatie aluminium industrieel design

Scandinavisch design

Functionaliteit troef daar in het hoge noorden. De combinatie tussen functioneel mooi, simpliciteit en natuurlijke materialen staat centraal bij deze interieurstijl. Wie aan Scandinavië denkt, denkt vaak aan natuurlijke materialen zoals hout. Tip: gebruik het onderhoudsvriendelijke materiaal aluminium of pvc om hetzelfde effect te bekomen.

Landelijke stijl

Een geheel aan authentieke elementen bijeen. In een landelijk interieur kan je tot rust komen, hier en daar een antieke toets en klaar is kees. In deze stijl wordt er vooral met zandkleuren, aardetinten en pastelkleuren gewerkt.

Industrieel design

In deze industriële interieurstijl mag het al eens bombastischer zijn met een focus op het productieproces. Het gebruik van sobere kleuren primeert hier en deze stijl is duidelijk geïnspireerd door de industriebouw.

Hoe zegt men dat? Les goûts et les couleurs, on ne discute pas! Wel, het is zo. Iedereen heeft z’n eigen smaak en stijl en het is dan ook logisch dat onze woning een weerspiegeling is van onszelf.

Advies nodig? Ons team staat voor u klaar!

Onze medewerkers staan dag in dag uit ten dienste van onze klanten en de klanten van onze klanten. Hebt u vragen over ramen, deuren, rolluiken of poorten? Neem gerust contact op.

Groepsfoto personeel Timmerman specialisten in ramen en deuren

Laat u inspireren door onze andere blogs