Timmerman blikt tevreden terug op 2020

 

Nu 2020 stilaan op z’n einde loopt, willen we bij Timmerman graag even terugblikken op de nieuwigheden en innovaties die we dit jaar voorstelden. Dat deden we zoals gewoonlijk tijdens onze Innovation Days, eerder dit jaar. Zo toonden we onze nagelnieuwe showroom en zetten we enkele interessante nieuwigheden voor binnen- en buitenschrijnwerk in de kijker voor onze klanten en partners.

 

Eerst en vooral kunnen we meer dan tevreden terugkijken op de Innovation Days zelf. Er was uiteraard veel interesse voor onze nieuwe showroom, maar ook de themasessies die we organiseerden rond het onderwerp “upgrade” konden op veel belangstelling rekenen. De verschillende nieuwe trends op vlak van beveiliging, toegangscontrole, esthetiek en sectionaalpoorten werden daarin uit de doeken gedaan. Het is immers cruciaal dat onze verdelers optimaal op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Zo bieden ze de ultieme meerwaarde voor de eindklant.

 

De nieuwe Timmerman Space

 

De eyecatcher van de Innovation Days was natuurlijk onze nieuwe showroom. En dat werd niet zomaar een showroom, maar een echt belevingscentrum. Vandaar ook het woord Space: Special PVC & Alu Customer Experience. Alles begint met de rijke geschiedenis van ons familiebedrijf die we zo visueel mogelijk vertellen. Daarnaast tonen we in onze Timmerman Space ook dat we de nodige aandacht besteden aan duurzaamheid.

 

Uiteraard is onze klanten informeren nog steeds het hoofddoel van onze Space en daar nemen we graag uitgebreid de tijd voor. Daarom is een bezoek enkel mogelijk na afspraak, handig in deze bijzondere tijden, maar zo kunnen we onze klanten ook optimaal adviseren. En dat advies is er uitgebreid voor alles wat we aanbieden: ramen en deuren in pvc of aluminium, rolluiken, carports, poorten, veranda’s en binnenschrijnwerk.

 

De nieuwe Timmerman Space helpt ons uitstekend om onze klanten nog beter bij te staan en van dienst te zijn. Bouwnormen worden immers steeds strenger en dan is degelijk, uitgebreid advies van een vakman onontbeerlijk.

 

timmerman showroom

 

De nieuwigheden van 2020

 

Naast de Timmerman Space waren er natuurlijk ook nog enkele interessante innovaties die we tijdens de Innovation Days eerder dit jaar trots aan onze klanten konden voorstellen. Zo was er eerst en vooral de Surface Design Coating van Heroal. Dat is een speciale coatingmethode om profielen af te werken in een beton- of oxidatielook. Handig is ook dat de coating uitermate corosie- en uv-bestendig is. Daarnaast kwam Heroal ook met Les Couleurs Le Corbusier, een pallet van 63 kleuren in een ultramatte afwerking die je naar hartenlust combineert. Wij raden alvast aan om deze kleuren te combineren met een ingewerkte deurtrekker.

 

kleuren aluminium buitenschrijnwerk

afwerking deuren betonlook

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook voor binnenschrijnwerk kunnen klanten sinds 2020 bij Timmerman terecht. Zo bieden we vanaf dit jaar binnendeuren en -ramen aan in aluminium met de naam IDA. In de Timmerman Space gebruiken we ze om de besprekingsruimtes af te schermen. De ramen en deuren van IDA worden afgewerkt in de steellook en zorgen voor net dat ietsje extra in elk interieur. Ook hier zijn uitgebreide combinaties mogelijk met de vaste wanden en de enkele, dubbele of pivotdeuren.

 

binnendeuren aluminium steellook

 

Als laatste innovatie introduceerden we dit jaar ook onze eigen high end garagepoorten. Die werken we af met cassettes, verticale of horizontale profilering in aluminium of hout. De poortpanelen voeren we uit in thermisch onderbroken profielen en produceren we op maat in ons atelier in Maldegem.

 

timmerman garagepoorten

 

2020 was een bijzonder jaar met veel en unieke uitdagingen waarin we toch enkele belangrijke veranderingen en nieuwigheden introduceerden. We staan dan ook te popelen om volgend jaar met frisse moed verder te gaan! Wil je alle nieuwigheden die we tijdens de Innovation Days voorstelden zelf uitgebreid ontdekken? Of wil je gewoon inspiratie opdoen? Dan kun je uiteraard altijd een bezoek aan onze Timmerman Space vastleggen.

Advies nodig? Ons team staat voor u klaar!

Onze medewerkers staan dag in dag uit ten dienste van onze klanten en de klanten van onze klanten. Hebt u vragen over ramen, deuren, rolluiken of poorten? Neem gerust contact op.

Groepsfoto personeel Timmerman specialisten in ramen en deuren