Een sectionaalpoort is sowieso een goed idee. Eerst en vooral is er zowel binnen als buiten geen plaatsverlies en blijft de doorrijruimte dus vrij. Bovendien hebben sectionaalpoorten een isolatie van ongeveer 4 centimeter, wat ook weer scheelt op uw energiefactuur. Timmerman biedt een uitgebreid gamma sectionaalpoorten van Hörmann aan en daarnaast hebben we ook nog een eigen lijn high end sectionaalpoorten.

Eindeloze afwerkingsmogelijkheden

Voor de Hörmann sectionaalpoorten LPU-40 met een L-profilering is er nu ook een uv-bestendige decorbedrukking ‘duragrain’. Die bedekking kan worden aangebracht op de grondlaag van de panelen. De decorbedrukking zorgt ervoor dat de sectionaalpoorten nog beter beschermd zijn tegen weer en wind. Als klap op de vuurpijl is de krasvaste eindlaag ook beschikbaar in 24 verschillende uitvoeringen.

High end poorten

Als je op zoek bent naar iets anders dan de traditionele sectionaalpoorten zijn onze high end poorten een mooi alternatief. De high end sectionaalpoorten worden bekleed in houten planchetten, aluminium panelen, alinel of mato-lamellen. Je hebt met andere woorden keuze genoeg om een persoonlijke touch te geven aan je woning. Of je nu een klassieke, landelijke of moderne woning hebt, je vindt sowieso wat je zoekt. De verschillende panelen voeren we uit in thermisch onderbroken profielen en worden op maat gemaakt in ons eigen atelier.

Vlotte bediening

De poortmotor voor zowel de Hörmannpoorten als onze high end sectionaalpoorten is steevast de elektrische Hörmann Supramatic. De nieuwe versie van deze motor is van dezelfde hoge standaard als onze high end poorten. Zo zijn de rails voorzien van led-verlichting, zijn de aansluitingen vlot bereikbaar en is er een vernieuwde display. Die bevat ook een geïntegreerde bluetooth-ontvanger waardoor je hem ook met je smartphone kunt bedienen.

Maak gerust een afspraak voor een bezoek aan onze nagelnieuwe Timmerman Space waar we je graag met raad en daad bijstaan.

Advies nodig? Ons team staat voor u klaar!

Onze medewerkers staan dag in dag uit ten dienste van onze klanten en de klanten van onze klanten. Hebt u vragen over ramen, deuren, rolluiken of poorten? Neem gerust contact op.

Groepsfoto personeel Timmerman specialisten in ramen en deuren