Home > Blog > Lentedeco DIY
luiken

Lentedeco DIY

  • 14/04/2017

Welkom lente! Wie aan de lente denkt, denkt vaak aan de fleurige bloemen. Verwelkom uw bezoekers met een lentetafereel aan uw voorportaal waarbij uw voordeur dé eyecatcher wordt.

We geven u graag enkele voorbeelden over hoe u zelf de lente in huis haalt. Laat uw creativiteit de vrije loop.

Lentetafereel aan uw voordeur 

Werk met conservenblikken! U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt het gebruiken om uw huis te decoreren. Spaar daarom uw gebruikte conservenblikken en vul ze met leuke lentebloemen. Mooie en verse bloemen geven onmiddellijk een fleurige en kleurrijke look & feel aan uw woning. De inkom van uw huis vrolijkt meteen op wanneer u uw gasten met een mooi lentetafereel onthaalt. 

Raamdecoratie

Het voorportaal van uw woning is nu zo goed als helemaal klaar voor de lente. Uw lentetafereel is bijna afgewerkt. Laten we naar de volgende stap gaan, uw ramen. Beschouw uw ramen als een leeg canvas en integreer een mooie raamtekening voor op uw raam of een origineel bloemstuk om voor uw raam te plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vervolledig zo uw lentethema.

Bloemen zijn een essentieel onderdeel om de lente in huis te brengen. Een leuke tip is om uw favoriete lentebloemen voor uw raam te plaatsen in verschillende flesjes of bokalen en breng zo de eerste zon binnen.