De steel look is een leuke en moderne oplossing voor je buitenschrijnwerk. Dankzij profielleverancier Aliplast geniet je nu ook binnen van deze strakke, moderne stijl. Met IDA (Interior Doors Aluminium) bieden Timmerman en Aliplast u binnenschrijnwerk met de uitstraling van de steel look, maar dan in aluminium.

Voordelen van aluminium met de uitstraling van staal

IDA geeft je werkelijk het beste van twee werelden. Je binnenschrijnwerk ziet er namelijk strak en modern uit terwijl je ook geniet van de voordelen van aluminium. Het materiaal is immers duurzaam aangezien het 100% recycleerbaar is, onderhoudsvriendelijk en licht zodat je je deuren soepel en snel opent.

Een brede waaier aan mogelijkheden

Kies je voor een enkele of een dubbele deur? En wil je er dan extra panelen bij om nog meer licht binnen te laten? Je kan ook gaan voor een pivot- of taatsdeur. Deze deuren draaien op hun eigen verticale as en kunnen niet hard dichtklappen. Dat is handig voor de kleinste bewoners in huis. Als laatste optie zijn er ook nog de schuifdeuren. Daarbij kies je tussen een moderne of een stoerdere industriƫle, vintage look. Het grote voordeel van schuifdeuren is natuurlijk ook dat je meer plaats bespaart doordat er geen draaihoek is.

Naast deuren combineer je ook naar hartenlust de verschillende wandopties. Ga je voor een vaste wand, al dan niet met een opening? Of heb je ook graag een hoekwand? Dankzij IDA maak je je woning uniek met binnenschrijnwerk volledig op jouw maat.

Persoonlijke afwerking

Voor de finishing touch kies je ofwel voor deurkrukken, in L- of T-vorm, ofwel ga je voor deurgrepen. Hoewel de zwarte steel look zowat de standaarduitvoering is bij IDA, heb je ook de keuze uit een uitgebreid kleurenpallet. Zo pas je je binnenschrijnwerk nog beter aan aan jouw interieur en zorg je voor die perfecte match.

Contacteer ons voor meer info en geef ook jouw interieur die moderne, strakke uitstraling.

Advies nodig? Ons team staat voor u klaar!

Onze medewerkers staan dag in dag uit ten dienste van onze klanten en de klanten van onze klanten. Hebt u vragen over ramen, deuren, rolluiken of poorten? Neem gerust contact op.

Groepsfoto personeel Timmerman specialisten in ramen en deuren