High end garagepoorten: geef een personal touch aan je woning

Als je op zoek bent naar iets anders dan de traditionele sectionaalpoorten, zijn onze high end garagepoorten een mooi alternatief. De high end sectionaalpoorten worden bekleed met houten planchetten, aluminium panelen, alinel of mato-lamellen. Je hebt met andere woorden keuze genoeg om een persoonlijke touch te geven aan je woning. Of je nu een klassieke, landelijke of moderne woning hebt, je vindt sowieso wat je zoekt. De poortpanelen zelf voeren we uit in thermisch onderbroken profielen. Daardoor kan geen condens ontstaan aan de binnenkant van je garagepoort. Ze worden op maat gemaakt in ons eigen atelier.

 

 

De poortmotor voor onze high end sectionaalpoorten is steevast de elektrische H├Ârmann Supramatic. De nieuwe versie van deze motor is van dezelfde hoge standaard als onze high end poorten. Zo is de motor voorzien van led-verlichting, zijn de aansluitingen vlot bereikbaar en is er een vernieuwde display. Die bevat ook een ge├»ntegreerde bluetooth-ontvanger waardoor je hem ook met je smartphone kunt bedienen. Maak gerust een afspraak voor een bezoek aan onze nagelnieuwe Timmerman Space waar we je graag met raad en daad bijstaan.

 

Advies nodig? Ons team staat voor u klaar!

Onze medewerkers staan dag in dag uit ten dienste van onze klanten en de klanten van onze klanten. Hebt u vragen over ramen, deuren, rolluiken of poorten? Neem gerust contact op.

Groepsfoto personeel Timmerman specialisten in ramen en deuren