Het voordeel van zonneluifels

Breng jij een zonnige dag ook het liefst buiten door? Uitkijkend naar de mooie zomerdagen hebben wij sinds 2021 naast onze screens, een nieuw assortiment: zonneschermen. Met het gebruik van een zonnescherm bepaal jij zelf de temperatuur op jouw terras en hoeveel zonlicht er aanwezig is. Het voordeel is dus dat je beschut zit tegen felle zon of wind. Daardoor kan je de hele dag buiten doorbrengen in optimale omstandigheden.

 

 

Een zonnescherm wordt volledig op maat gemaakt op basis van je persoonlijke wensen en op maat van je terras. Zo hebben we vier soorten zonneschermen in de aanbieding. Die gaan van een topdesign, tot een ultra technologische luifel met LED sfeerverlichting die ingesteld kan worden via Bluetooth, een ingebouwde geluidsinstallatie en een afstandsbediening. Zo geniet je ’s avonds langer van je terras met dimbare LED-verlichting, een streepje muziek op de achtergrond, volledig uit de wind en beschermd tegen neerslaande vochtigheid.

 

 

Kortom, beleef met één van onze zonneschermen de perfecte zomerdag!

Wil je graag meer info over onze zonneluifels? Contacteer ons en dan helpen we je graag verder.

Advies nodig? Ons team staat voor u klaar!

Onze medewerkers staan dag in dag uit ten dienste van onze klanten en de klanten van onze klanten. Hebt u vragen over ramen, deuren, rolluiken of poorten? Neem gerust contact op.

Groepsfoto personeel Timmerman specialisten in ramen en deuren