Groots naar buiten kijken

Uw tuin is ongetwijfeld het pronkstuk van uw woning en we leven meer en meer buiten in de zomer en genieten elk seizoen van het moois dat de seizoenen ons te bieden hebben. Uw blik naar buiten wordt er eentje om nooit meer te vergeten. Met een mooi raam naar uw tuin heeft u geen schilderij aan uw muur nodig. U heeft een levensecht schilderij dat elke dag verandert.

Met een ruime blik naar buiten is er direct contact met uw tuin. U brengt de bloemen en het groen van buiten naar binnen. Zo creëert u het gevoel dat u altijd buiten kan leven. Door uw tuin te projecteren binnen in uw woning is er direct voeling met de tuin terwijl u toch optimaal geniet van het isolerend comfort dat uw ramen u bieden.

Advies nodig? Ons team staat voor u klaar!

Onze medewerkers staan dag in dag uit ten dienste van onze klanten en de klanten van onze klanten. Hebt u vragen over ramen, deuren, rolluiken of poorten? Neem gerust contact op.

Groepsfoto personeel Timmerman specialisten in ramen en deuren

Peut-être êtes-vous inspiré de cela?

Inspiratiebeelden uw huis uw persoonlijkheid

Uw huis, uw persoonlijkheid

Vaak is het zo dat uw huis een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid. Het internet afschuimen om de nieuwste trends voor uw huis en thuis te detecteren: iedereen is er wel een beetje schuldig aan. Toch blijven we meestal trouw aan onze persoonlijke stijl.
lees meer
Inspiratiefoto voor lentedecoratie

Lentedeco DIY

lees meer