Blog

Waarom kies je voor Timmerman?

Vakwerk laat je beter over aan vakmensen. Als het gaat over ramen en deuren plaatsen, klopt dat des te meer. Je wilt immers een leven lang genieten van je buitenschrijnwerk. Timmerman is daarom je ideale partner om je ramen en deuren te laten plaatsen. Vlotte service, professionaliteit en toewijding, dat zijn de waarden die wij […]

lees meer

Laat de zon in je hart, maar niet in huis

Ah, de zon! Niets is heerlijker dan op een zomerse namiddag luilekker in de tuin van de zon genieten. En ook in de winter doen die weinige zonnestralen af en toe deugd tussen al de koude door. Zonlicht is immers een belangrijke bron van vitamine D, maar in de zomer kan de temperatuur in huis wel serieus oplopen. Om dat te vermijden biedt Timmerman verschillende soorten zonweringen aan. Hieronder maken we je wegwijs in de verschillende opties.

lees meer

Sectionaalpoorten: voor elk wat wils

Een sectionaalpoort is sowieso een goed idee. Eerst en vooral is er zowel binnen als buiten geen plaatsverlies en blijft de doorrijruimte dus vrij.

lees meer

Advies nodig? Ons team staat voor u klaar!

Onze medewerkers staan dag in dag uit ten dienste van onze klanten en de klanten van onze klanten. Hebt u vragen over ramen, deuren, rolluiken of poorten? Neem gerust contact op.

Groepsfoto personeel Timmerman specialisten in ramen en deuren