Safety Pack

Timmerman biedt ook steeds extra accessoires aan om uw ramen en deuren extra te beveiligen.

Sluiting

De pvc-deuren van Timmerman zijn standaard uitgerust met een 5-puntssluiting: 2 haaksloten boven en onder, een zware dagschieter in het midden en 2 paddestoelsluitingen. De combinatie van deze elementen zorgt ervoor dat uw deur altijd veilig op slot is.

Cilinder

Met een veiligheidscilinder kunt u uw deuren nog extra beveiligen. Naast inbraakveiligheid heeft deze cilinder nog meer voordelen. Ze zijn voorzien van een stalen kern en kunnen daarom niet doorboord of afgekraakt worden. Bij gebruik van deze cilinder wordt er steeds een veiligheidscertificaat afgeleverd. Er kunnen bijvoorbeeld zonder dit certificaat geen cilinder bijgemaakt worden, dus dit is nog een extra beveiliging. Heeft u uw sleutel aan de binnenkant van de deur laten zitten? Geen nood, u kunt nog steeds van buitenaf met de sleutel binnen.

Veiligheidscilinders bestaan ook in combinatie met een knopcilinder, hierdoor heeft u geen sleutel meer nodig om het slot aan de binnenkant open te maken. Als er aan de buitenkant geen kruk staat, dan wordt de cilinder voorzien van een inbraakwerend cilinderplaatje, zonder zichtbare schroeven.

Krukken

Bij het buitenschrijnwerk van Timmerman wordt er standaard een inbraakwerende kruk op voor-en achterdeuren voorzien. Bij een voordeur kiezen we voor een halve kruk aan de binnenzijde; bij een achterdeur meestal voor een dubbele kruk.
De slotplaten zijn blind gemonteerd buiten en aan de binnenkant vastgezet met stevige, lange schroeven.

Veiligheid bij buitendraaiende deuren

Wegens plaatsgebrek bij sommige ruimtes, kiezen mensen er soms voor om deuren naar buiten te laten draaien. Dit systeem is echter niet altijd even veilig omdat dieven de scharnieren zeer eenvoudig kunnen afbreken want die zitten aan de buitenkant van de deur. Gebruik het systeem van de dievenklauwen om dit tegen te gaan. Dievenklauwen zijn speciale pinnen die op de scharnierzijde zijn aangebracht, die de deur of het raam in een speciale opening in het deurkader laten dichtvallen.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw woning.

Advies nodig? Ons team staat voor u klaar!

Onze medewerkers staan dag in dag uit ten dienste van onze klanten en de klanten van onze klanten. Hebt u vragen over ramen, deuren, rolluiken of poorten? Neem gerust contact op.

Groepsfoto personeel Timmerman specialisten in ramen en deuren